Kom kamperen op onze SVR Camping!

Kamperen of logeren bij de camping zandman is een vakantie zonder toeters of bellen. En is bijzonder in trek bij zowel gezinnen met kinderen als echtparen zonder.

Door veel boeren is daarop ingespeeld en zij geven op hun boerderij of voormalige boerderij gastvrijheid aan iedere vakantieganger. Voor kinderen is kamperen op de boerderij één groot vermaak. Ze kunnen er lekker hun gangetje gaan en ze zien dingen die ze thuis niet zien. Hoe koeien worden gemolken bijvoorbeeld of fruit geplukt, waar ze een ritje op de pony mogen maken of een keer mogen meerijden op de tractor, de kalfjes aaien en erbij zijn als een kalfje wordt geboren op het boerenerf worden kinderdromen waar!

SVR camping Zandman in Beerze is een heerlijke plek om lekker rustig te kamperen op een actief boerenbedrijf. Wandel of fiets in het prachtige Overijssels Vechtdal, ga lekker kanoën over de Vecht, gooi een hengeltje uit, slenter door het karakteristieke buurtschap Beerze of wandel in het bos van landschap Overijssel met prachtige zandverstuivingen.

Facebookpagina

Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want de pretparken Hellendoorn en Slagharen, Dolle Pret Almelo en Dierenpark Emmen zijn in de buurt!