Voorzieningen

Net als bij andere SVR campings is er op camping Zandman geen recreatieteam. De gasten zorgen zelf voor hun vermaak. Bert en Jolanda Zandman helpen u graag op weg!
Ze hebben fiets- en wandelroutes en veel informatie over wat er in de omgeving te doen is. Als u zelf geen fietsen heeft meegenomen, kunt u die via Bert en Jolanda huren: ze worden op de camping afgeleverd. Voor de krant hoeft u de camping niet af. En wilt u internetten, dan kunt u inloggen op het draadloze campingnetwerk (alleen voor SVR). Kinderen kunnen zich uitleven op allerlei speeltoestellen, Skelters en (onder een afdak) tafeltennis en tafelvoetbal. Sinds 2015 stalling voor fietsen incl. laadpunten voor de fietsen. Voor de dagelijkse boodschappen en het station kunt u naar MariĆ«nberg, zo’n 3 kilometer van de camping. Sinds 2013/2014 een boerderijwinkel op het nieuwe melkveebedrijf dat wij geopend hebben in juli 2013.

Nieuw in 2023 een energie neutraal sanitair gebouw deze is rolstoel vriendelijk en voorzien van 2 senioren / invalide toiletten en douches (deze ruimtes zijn toegankelijk middels grote deuren). Daarnaast is het sanitair voorzien van een verschoningsruimte.