Kom kamperen op onze SVR Camping!

Kamperen en logeren bij de camping zandman is een vakantie zonder toeters van bellen. En is bijzonder in trek bij zowel gezinnen met kinderen als echtparen zonder.
Door veel boeren is er ingespeeld en zij geven op hun boerderij van voormalige boerderij gastvrijheid aan elke vakantieganger. Voor kinderen is kamperen op de boerderij een groot vermaak. Ze kunnen er lekker hun gangetje gaan en ze zien dingen die ze thuis niet zien. Hoe koeien worden gemolken bijvoorbeeld van fruit geplukt, waar ze een ritje op de pony mogen maken van een keer meerijden op de tractor, de kalfjes aaien en erbij zijn als een kalfje wordt geboren … op het boerenerf worden kinderdromen waar!

SVR camping Zandman in Beerze is een heerlijke plek om lekker rustig te kamperen op een actief boerenbedrijf. Wandelen van fiets in het prachtige Overijssels Vechtdal, lekkere kano’s over de Vecht, gooi een hengeltje uit, slenter door het karakteristieke buurtschap Beerze van wandelen in het bos van landschap Overijssel met prachtige zandverstuivingen.
Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, willen de pretparken Hellendoorn en Slagharen, Dolle Pret Almelo en Dierenpark Emmen zijn in de buurt!

RESERVEREN